УКР РУС

Як нетверезий Магуайр бив поліцейського та вигукував образливі речі – деталі від учасника інциденту

2 вересня 2020 Читать на русском

З'явилися нові деталі скандалу за участю капітана Манчестер Юнайтед, який отримав судовий вирок у Греції.

Як відомо, 27-річний захисник збірної Англії був заарештований під час відпустки на острові Міконос у Греції. Магуайр ледь не побився з іншими туристами та був затриманий поліцією. Під час затримання сталася сутичка, а Магуайр завдав правоохоронцям тілесних ушкоджень. Пізніше суд визнав його винним, але захисник скористався своїм правом на апеляцію.

"Я боявся за своє життя": Магуайр вперше прокоментував скандальний інцидент з поліцією, який ледь не зламав його кар'єру

Один із полісменів, який брав участь у затриманні футболіста, розповів деталі інциденту. За його словами, під час інциденту п'яний Магуйар кричав: "До біса Грецію, до біса грецьку цивілізацію". Пізніше захисник вдарив сержанта поліції по правій нозі, що спричинило набряк. Вже у відділку англієць штовхнув правоохоронця та повалив його на землю, внаслідок чого поліцейський отримав травми передпліччя. "Відзначився" і брат футболіста, який вдарив працівника поліції в обличчя та розбив йому губу.

Після затримання Магуайр пропонував хабар правоохоронцям, натякаючи на те, що з його статусом та грошима він міг би купити увесь відділок, повідомляє Daily Mail.

Нагадаємо, за підсумками скандалу Магуайр був виключений зі збірної Англії на вересневі матчі Ліги націй.

Знищили грандів, втратили історичний шанс і потрапили на Динамо. Як пандемія вбила мрію суперника киян у Лізі чемпіонів