УКР РУС

"Я вб'ю тебе на вулиці": Мбаппе, Альба і Піке стали героями жорсткої сутички під час матчу Барселона – ПСЖ

17 лютого 2021 Читать на русском

Кіліан Мбаппе не лише оформив хет-трик у першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2020/21. Нападник ПСЖ брутально наїхав на зірок Барселони.

Після одного із зіткнень захисник каталонського клубу Сержиньйо Дест спробував попросити вибачення в Мбаппе, перебуваючи у своєму штрафному. Однак чемпіон світу 2018 спровокував скандал на голому місці. Як розшифрували мікрофони транслятора матчу, іспанського телеканалу Movistar+, французький нападник не прийняв вибачень, а відштовхнув опонента зі словами: "Не чіпай мене".

Велика ніч Динамо вже не унікальна: Мессі біля розбитого корита Барселони, Мбаппе повторює Шевченка і віщує крах Лео

На це вже знайшлася відповідь у ветерана господарів. Жорді Альба звинуватив Мбаппе в неповазі до суперника, адже Дест всього лише перепросив: "Ти до біса зухвалий". Кіліан відповів на диво чистою іспанською мовою, повторивши ту саму дивну фразу двічі: "На вулиці я вб'ю тебе".

Тут у сутичку втрутився Піке, який під час матчу встиг посваритися з іншим французом, але зі своєї команди. "Кого ти там зібрався вбити?" – запитав Жерар.

Як додають Mundo Deportivo та Deportes Cuatro, Альба жорстко відповів за Мбаппе: "Хлопець вчиться. Засранець вчиться від найгіршого".

Барселона – ПСЖ: Піке та Грізманн посварились під час поєдинку – ЗМІ розшифрували неприємну розмову