УКР РУС

"Всіх не посадять": Миколенко зневажає російських футболістів, які мовчать про війну в Україні

20 квітня 2022 Читать на русском

Захисник Евертона та збірної України Віталій Миколенко ще раз підтвердив свої слова щодо російських боягузів.

"Я щаслива людина, бо можу казати все, що хочу. Звернувся до Дзюби, бо він – капітан збірної Росії. Я написав йому спочатку перше повідомлення, хотів нормально поговорити. Але минуло декілька днів і мовчок.

Худжамов – про Росію: "Їх треба загнати в стійло, бл*ть, і не випускати більше ніколи"

Я не відмовляюсь від своїх слів на його адресу. Якщо навіть капітан їхньої збірної мовчить, то ніхто нічого не казатиме. Не знаю, як ми вчинили б на їхньому місці, але це можна було б зробити. Кістяк домовився "виставити" щось – усіх не посадять.

Чому російські футболісти мовчать? Бояться за свої життя, бояться за штрафи, зараз запровадили закон: кажеш "ні війні" – тебе садять. Можна зібратися всією командою, якщо ви реально "проти", виставити пост проти війни, сказати, що це не підтримуєте. А якщо ви мовчите – отже, ви підтримуєте війну", – сказав Миколенко в інтерв'ю YouTube-каналу "КраСава".

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення окупантів на українську землю Миколенко звернувся до Артема Дзюби з проханням не мовчати про агресію Росії. Однак той не відповів Віталію, спровокувавши українця написати дуже жорсткий пост.

Росія напала на Україну: рішення щодо матчів збірної, працівник Металіста поранений, фурор українця в Італії (LIVE)