УКР РУС

Ворскла – Львів: арбітр Бондар припустився кричущої помилки, призначивши штрафний удар замість чистого пенальті

4 серпня 2018 Читать на русском

У поєдинку 3-го туру УПЛ Ворскла – Львів суддівська бригада наприкінці матчу по суті відібрала пенальті у номінальних гостей.

Схоже, Комітет арбітрів ФФУ матиме багато роботи за підсумками 3-го туру УПЛ. Ще не вщухли обговорення суддівства Юрія Можаровського у поєдинку Динамо – Шахтар, як маємо новий скандал.

"Можаровський прийняв проносне після Труханова", – Денисов про "пенальті" в ворота Динамо

Наприкінці поєдинку Ворскла – Львів (89-та хвилина) номінальні гості мали отримати право на другий пенальті в матчі (зустріч відбувалась у Львові у зв'язку з реконструкцією арени в Полтаві).

Юрій Коломоєць у своєму штрафному майданчику відверто "скосив" Бруно. До лінії було близько метра, арбітр прекрасно бачив епізод, проте невідомо з яких причин призначив штрафний удар, а не пенальті.

Більше того, Іван Бондар ще й вилучив за протести проти такого рішення гравця Львова Олександра Голікова. До слова, Юрій Коломоєць за цей фол також достроково завершив матч, який у підсумку завершився мінімальною перемогою команди Сачка.

Відзначимо, що наставник Львова Жилмар не робив трагедії з такого рішення рефері, відзначивши, що арбітр – теж людина, а взяв всю провину за результат на себе.

Динамо – Шахтар: найбільш суперечливі моменти матчу – чи справедливі жорсткі звинувачення судді?