УКР РУС

Ворскла – Арсенал: полтавці організовують матч на двох стадіонах

28 листопада 2018 Читать на русском

Віце-президент Ворскли Олег Лисак розповів про ситуацію навколо проведення матчу Ліги Європи проти Арсенала.

"Завдання, яке стоїть перед Ворсклою – забезпечити проведення гри. Ми поки не отримали відповіді від НСК Олімпійського щодо можливості зіграти там. Звичайно, ми готуємо план "А" і план "Б".

Ворскла – Арсенал: НСК Олімпійський чекає остаточного рішення щодо переносу матчу Ліги Європи

Нам дуже не хотілося б, щоб уболівальники хвилювалися. Тому останні дві години ми спілкувалися в онлайн режимі і з розробниками програмного забезпечення для квитків, і зі службами НСК Олімпійський. Паралельно ми повинні мати і цей стадіон в рукаві, як джокер, адже ви бачите, яка ситуація з погодою в Україні.

Президент Ворскли Черняк: Не бачу підстав грати з Арсеналом у Києві

Знаю точно, що Арсенал збирався їхати в Полтаву. Зараз ми організовуємо дві зустрічі в різних частинах України так, щоб вони були на належному рівні з відповідними заходами безпеки. Для уболівальників буде зроблено все максимально, щоб ті квитки, які вони придбали, могли повернути, або пройти по ним на матч в Києві", – сказав Лисак на спеціальній прес-конференції.

Нагадаємо, що напередодні УЄФА переніс матч Ворскла – Арсенал у Київ через запровадження воєнного стану в Україні. Полтавщина не входить до переліку областей, в яких ввели особливий режим, але в списку є Харківська область, а "каноніри" планували прилетіти саме до Харкова.