УКР РУС

Волинь підписала двох новачків – один із них зашкварився фото поїздки в Росію

29 вересня 2020 Читать на русском

Лучани продовжують підсилюватися перед наступними матчами чемпіонату України.

Волинь підписала ще двох футболістів, повідомляє офіційний сайт "хрестоносців".

Арбітрам Першої та Другої ліг підвищили зарплати – суми "вражають"

Зокрема, новачками луцького клубу стали півзахисник Богдан Оринчак та форвард Ігор Сікорський. Перший виступатиме у футболці з цифрою 10, другий обрав собі номер 77.

Останнім клубом 27-річного Оринчака був Минай, в якому він виступав на правах оренди з львівського Руха. Сікорський перейшов у Волинь на правах вільного агента з одеського Чорноморця. До слова, першу частину сезону він провів у Агробізнесі, звідки був зі скандалом вигнаний – футболіст відвідав Санкт-Петербург, сфотографувався на фоні державних символів Росії і виклав це у своєму Instagram. Transfermarkt оцінює обох гравців у 200 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше до Волині приєдналися восьмеро новачків, а згодом, після першого туру, гравцями "хрестоносців" стали півзахисник Владислав Приймак та захисник Роман Никитюк, які уже встигли дебютувати в офіційних іграх.

Волинь після 4 турів посідає у турнірній таблиці Першої ліги 14-ту сходинку, здобувши у двох матчах 1 перемогу і 1 нічию. Вже 1 жовтня підопічні Василя Сачка зіграють перенесений матч 3-го туру проти тернопільської Ниви.

"Суддя був на боці Динамо": яка головна проблема Шахтаря, що загрожує Селезньову і чому Львів знову позаду всіх