УКР РУС

"Він став таким, яким не можна бути": Тлумак пригадав останній рік Кононова на чолі Карпат

3 серпня 2021 Читать на русском

Головний тренер львівських Карпат Андрій Тлумак пригадав виступи у складі "левів" під керівництвом Олега Кононова.

"Кононов став нашим другом, коли тільки очолив Карпати. Він не робив із себе тренера, який якщо сказав – значить так і буде. До Кононова за порушення режиму що тільки не робили, але футболісти все одно продовжували його порушувати, при Кононові – ніяких штрафів і команда взагалі не порушувала режим. Він підбирав такі слова, що команда просто хотіла йти і грати.

Карпати Львів дебютували у Другій лізі з розгромної перемоги – відео та всі результати

В останній рік своєї роботи він став таким, яким не можна бути. Знаю, що і тренерський штаб перелаявся між собою. І він сам не міг знайти спільну мову з футболістами. Але я все одно говорю, що це топовий тренер. Ми ж не знаємо, через що це сталося, може відносини з президентом зіпсувалися. Він нам це не розповідав. А що стосується тієї історії, коли він надів футболку з Путіним – це неправильно", – поділився Тлумак у інтерв'ю Брутальному футболу.

Нагадаємо, Кононов очолював Карпати з 2008 по 2011 роки, після чого перебрався до розташування Севастополя, а пізніше і до чемпіонату Росії. Саме за роботи білоруського фахівця львів'яни вперше у своїй історії дістались групового раунду Ліги Європи.

Нові Карпати дебютують у професіоналах – бюджет 20 млн доларів, повернення колишніх зірок і наполеонівські плани