УКР РУС

"Він не здатен робити базові речі", – культовий хавбек Ліверпуля Сунесс розкритикував зіркового Погба

23 жовтня 2018 Читать на русском

Легендарний півзахисник і колишній тренер англійського Ліверпуля Грем Сунесс піддав нищівній критиці французького хавбека Манчестер Юнайтед Поля Погба.

Грем Сунесс "знищив" Поля Погба через його нездатність виконати основні футбольні завдання, й наполягає на тому, що Манчестер Юнайтед варто перестати довіряти зірковому півзахиснику.

Барселона без Мессі, а Роналду – на Олд Траффорд: п'ять найкрутіших поєдинків 3-го туру Ліги чемпіонів

Погба допоміг Франції здобути Кубок світу, але він вкотре нестабільно провів старт сезону в Юнайтед на фоні чуток про конфлікт із тренером Жозе Моурінью.

25-річний хавбек завинив у першому пропущеному м'ячі у видовищному поєдинку з Челсі (2:2) минулої суботи на Стемфорд Брідж – Погба не встежив за Антоніо Рюдігером, який головою вразив ворота Давіда Де Хеа.

Екс-гравець і тренер Ліверпуля Сунесс, відомий частою критикою дій Погба в минулому, знову напосівся на французького збірника напередодні протистояння Юнайтед із Ювентусом у Лізі чемпіонів у вівторок.

Інс знайшов пояснення слабкій грі Салаха та Погба

"Я вважаю, що їхній терпець до нього вже увірвався, оскільки ви як тренер не можете постійно говорити "ти повинен робити це". Як сказав би Джо Феган (керманич Ліверпуля в 1983-1985 рр. – Футбол 24), великий Джо Феган: "Ми скажемо тобі раз, ми скажемо тобі двічі, і якщо ти цього не зробиш, то надовго тут не затримаєшся" – жорстко, але правильно.

Цей хлопець благословенний неймовірним атлетизмом, зростом 195 см, я впевнений, що він може стрибнути наче олень і бігти зі швидкістю вітра. Це було б природно для нього.

Вам не потрібно мати 195 см зросту, щоб завадити комусь завдати акцентованого удару головою по воротах. Хтось моїх розмірів зміг би не дати Рюдігеру пробити, якщо б дійсно цього захотів.

Він володіє приголомшливою технікою, є неймовірно атлетичним, але, як на мене, він не здатен робити елементарні речі. Але займає місце на полі.

Погба посварився з Моурінью і хоче покинути МЮ – все серйозно: відео і суть конфлікту та труднощі потенційного трансферу

Мене вважають його найбільшим критиком, але його тренер теж незадоволений ним. Я був менеджером і запитую себе, як і Жозе каже, "яким гравцем може бути цей хлопець, якщо просто буде слухати та вчитись".

Навіть у 25 у цій грі ніколи не варто припиняти вчитись. Якщо цей хлопець думає, що в 25 він – справжній дуб, то він не стане найкращим.

Він зобов'язаний щодня слухати свого тренера, старших гравців і прагнути вдосконалення. Може я неправий, але все ще вважаю, що цей хлопець може бути топом, топ-гравцем", – відверто розповів Сунесс в ефірі Sky Sports.

Відзначимо, що відповісти критикам Поль Погба може вже сьогодні, 23 жовтня, в матчі 3-го туру групового етапу ЛЧ Манчестер Юнайтед – Ювентус на Олд Траффорд. Початок поєдинку о 22:00.

Жахіття Ярмоленка та Мессі, мадридська руїна, фантастична Борусія та скандальний Моурінью: головні підсумки євровікенду