УКР РУС

"Він був якимось спайдерменом у воротах": Андрієвський у захваті від гри тер Штегена

5 листопада 2020 Читать на русском

Півзахисник Динамо Олександр Андрієвський поділився враженнями від матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Барселони.

"В цілому, я задоволений грою, чесно кажучи, отримав задоволення від матчу, але хотілося б здобути хоча б одне очко. Але ми грали не з ким-небудь, а із Барселоною, тому поки вийшло так. Нас тренер налаштовував, щоб грали розкуто і з упевненістю в собі.

Барселона – Динамо – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Знали, що у перші хвилини буде дуже складно, але вже у другій половині першого тайму знайшли свою гру і в цілому, показали непоганий матч. План був виводити наших крайніх півзахисників так, щоб вони залишалися один в один і імпровізували. Головним було надійно зіграти в обороні і перекрити Мессі.

Звичайно, хочеться виділити нашого воротаря – Нещерет дуже здорово зіграв, як для свого віку. Вітаю його з дебютом в Лізі чемпіонів. А з приводу тер Штегена можу сказати, що це – один з найкращих воротарів світу. Сьогодні він був якимось спайдерменом в воротах. Такі матчі додають впевненості. У нас наступна гра з Шахтарем, і ми вже думаємо про неї. Будемо йти поступово, від гри до гри", – поділився Андрієвський в ефірі телеканалу Футбол 2.

Нагадаємо, Динамо мінімально поступилось Барселоні (1:2), а тер Штеген здійснив кілька сейвів, які допомогли каталонцям втримати перемогу.

Барселона – Динамо: Київ видав геніальний матч ЛЧ – шок Мессі, дебют 18-річного Нещерета на 9 балів і провал лише 2 киян