УКР РУС

Вест Хем готує 40 млн за сенсаційного бомбардира з Бундесліги

29 грудня 2021 Читать на русском

Нападник леверкузенського Байєра Патрік Шик привернув увагу лондонського клубу, який іде на 5-му місці в АПЛ.

"Молоти" у зимове трансферне вікно прагнуть підсилити позицію центрфорварда, на якій у розпорядженні Девіда Мойєса є лише один виконавець належного рівня – Майкл Антоніо. Гравцем Вест Хема може стати Патрік Шик – форвард Байєра і збірної Чехії, який після вдалого Євро-2020 (5 голів) продовжує розривати в Німеччині.

Ярмоленко може залишитись у Вест Хемі – у клубі знайшли особливу місію для українця

Лондонці готові викласти за 25-річного нападника 40 млн фунтів. Вірогідність трансферу оцінюють досить високо з кількох причин. По-перше, у Вест Хемі вже виступають три гравці збірної Чехії – Владімір Цоуфал, Алекс Крал і Томаш Соучек. По-друге, чеський магнат Даніел Кршетінскі є співвласником "молотів", придбавши в листопаді цього року 27% акцій клубу. Відповідно, переїзд Шика в Лондон вже у січні є доволі реальним, стверджує Mirror.

У сезоні 2021/22 чеський форвард забив 16 голів у 13-ти матчах Бундесліги. У бомбардирських перегонах чемпіонату Німеччини Шик випереджає Ерлінга Холанда, в активі якого 13 результативних ударів. Попереду лише Роберт Лєвандовскі – 19 м'ячів. Контракт Шика з "фармацевтами" розрахований до літа 2025 року.

"Мов скалка в дупі": кому довірився Кріш і хто розлютив Гвардіолу – 5 наймогутніших агентських імперій