УКР РУС

Вальверде: Не пам'ятаю в Реала настільки явних гольових моментів, як у Барселони

19 грудня 2019 Читать на русском

Головний тренер Барселони Ернесто Вальверде поділився враженнями від нічиєї з Реалом (0:0) в перенесеному матчі 10 туру Прімери.

"Дуже напружене Ель Класіко. У обох команд були вдалі та невдалі відрізки. Суперник тиснув на нас пресингом і створював нам проблеми. Коли вдавалося пройти цей пресинг, ми створювали моменти.

Шахова партія у відеоогляді Ель Класіко Барселона – Реал – 0:0

Я не пам'ятаю в Реала настільки явних гольових моментів, як у нас. Але в матчі було більше напруги та карток, ніж тактики. Ми грали вдома, тому в нас була необхідність перемогти. Звичайно, Барселона хотіла виграти. Але Реал провів відмінний матч, як завжди на нашому полі.

Ця Ла Ліга нормальна, а от попередні дві, коли ми виграли з великою перевагою, – ні", – цитує Вальверде видання Mundo Deportivo.

Ель Класіко на Камп Ноу вперше за 17 років завершилося нульовою нічиєю. Барселона та Реал зберегли двовладдя на вершині Прімери. Навколо матчу було неспокійно – стюарди повикидали плакати сепаратистів. Серхіо Рамос став рекордсменом Ель Класіко за кількістю матчів, а Ансу Фаті – наймолодшим дебютантом за майже 80 років.

Барселона та Реал розписали нічию: найнудніше Ель Класіко за 17 років, тактична перемога Зідана та суддівські помилки