УКР РУС

Умтіті може повернутись в Ліон

25 листопада 2019 Читать на русском

Захисник Барселони Самюель Умтіті ностальгує за своїм рідним клубом і планує повернутись у Францію.

Французький захисник каталонської Барселони Самюель Умтіті не виключає свого повернення у Ліон. 26-річний футболіст висловив захоплення періодом адаптації в Барселоні і був вражений простотою і відношенням до себе зіркових одноклубників. Однак Самюеля не влаштовує та кількість ігрового часу, яку він отримує на футбольному полі. Зрештою, він готовий повернутись до рідного клубу і в якості тренера, адже багато чого вже навчився і продовжує мотати на вус.

Барселона знайшла заміну Умтіті в складі фіналіста Кубка Лібертадорес

"Існує можливість мого повернення в Ліон у якості гравця або тренера. Я хотів би стати тренером. Я вчуся у тих, з ким працюю: роблю замітки на тренуваннях, дивлюся за тренерами, як вони проводять заняття. Що стосується адаптації в Барселоні, усе було здорово. Мене оточували топ-гравці, які виграли все, але при цьому я бачив скромних людей. Завдяки їм було дуже легко адаптуватися тут", – сказав Умтіті в інтерв’ю Team Orange Football.

Нагадаємо, вихованець Ліона Умтіті перейшов у Барселону в 2016 р. за 25 млн євро. У поточному сезоні захисник лише тричі виходив на поле в чемпіонаті Іспанії.

Леганес – Барселона: Вальверде, теніс, кошмар – у такому порядку, або Каталонців рятує провал Грізманна