УКР РУС

Україна – Португалія: Роналду в хорошому настрої вийшов на тренування на НСК Олімпійський та роздав автографи

13 жовтня 2019 Читать на русском

Збірна Португалії провела передматчеве заняття на стадіоні НСК Олімпійський. Лідер чемпіонів Європи Кріштіану Роналду перебував у відмінному гуморі.

Напередодні матчу восьмого туру відбору Євро-2020 між збірними України та Португалії, що відбудеться завтра о 21:45 гості провели передматчеве тренування. Лідер чемпіонів Європи Кріштіану Роналду вийшов на поле у піднесеному настрої, усміхався і навіть дав кілька автографів представникам преси. Після 15 хвилин журналістів попросили залишити поле і португальці розпочали повноцінне тренування за зачиненими дверима.

Пепе назвав сильні сторони збірної України перед очним поєдинком у відборі на Євро-2020

Нагадаємо, напередодні збірна України перемогла Литву з рахунком 2:0 і впритул наблизилась до виходу на чемпіонат Європи-2020. "Синьо-жовтим" залишилось зіграти ще два поєдинки у групі: завтра наші хлопці прийматимуть португальців, а 17 листопада на виїзді зустрінуться зі збірною Сербії.

Україна з 16-ма пунктами очолює групу В. За нею йдуть португальці (11 очок) та серби (7 очок), у обох збірних є гра в запасі. Замикає турнірну таблицю з одним балом Литва.

Україна – Португалія: передматчева прес-конференція Фернанду Сантуша