УКР РУС

"Уельс, гольф, Мадрид" – не просто тролінг: Реал отримав нищівний іміджевий удар і приниження від Бейла

25 листопада 2019
Автор: Микита Ковальчук

Скандальний прапор з написом "Уельс, гольф, Мадрид" спричинив справжній бум щодо долі Гарета Бейла в Реалі. Микита Ковальчук розбирається, чому валлієць вже переміг, а "королівський" клуб повинен його позбутися.

Не секрет, що Гарет Бейл вже давно не бачить себе у складі Реала. Чутки поповзли ще після фіналу Ліги чемпіонів-2018: футболіст був незадоволений, що з’явився на полі лише на заміну в головному матчі найпрестижнішого європейського турніру. Бейл сам заявляв, що не спілкувався із Зіданом після свого київського дубля (Зінедін покинув Реал після перемоги в третій поспіль Лізі чемпіонів).

"Нешанобливий, нерозумний, невдячний": Marca жорстко відповіла на тролінг Бейла, а фанати винесли йому вирок

Останні півтора сезону Гарет більше потрапляє у скандальні ситуації, аніж грає за мадридців. Валлієць відверто проявляє байдужість до клубу, і було б логічно позбутися такого токсичного гравця. Однак влітку це зробити не вдалось через непомірні фінансові запити Бейла та бажання залишитись у Європі (китайці завжди готові пригостити футбольних зірок євровалютою).

Власник Реала Флорентіно Перес не може прийняти свою помилку – іспанець вважав, що Бейл стане для Мадрида другим Роналду, однак цей проєкт з тріском провалився (хоча валлієць і демонстрував яскраву гру, особливо в перші роки кар’єри в Реалі). Таке дійсно важко прийняти, адже на перехід Бейла витрачено 100 млн євро.

Саме влітку валлієць показав, наскільки йому байдуже на Мадрид. Замість того, щоб відправитись з командою на товариський турнір Audi Cup, Бейл поїхав до Британії грати у гольф. Після такого гравця просто не має бути у складі команди, але ми маємо справу із "королівським" клубом.

Фанати Реала жорстко відповіли Бейлу на скандал з прапором Уельса

Ця витівка не стала останньою у виконанні Бейла в поточному сезоні. Гарет відверто зазначив, що він "нещасливий на полі". Трохи пізніше, у вересні, валлієць відзначився дуже дивним вчинком перед матчем Ліги чемпіонів: під час командного фото Варан передав напарнику вимпел з емблемою Реала. Бейл спочатку довго дивився на француза, а потім передав атрибут команди Карвахалю.

На цьому британець вирішив не зупинятись і спочатку покинув розташування мадридського клубу, раптово полетівши до Лондона (нібито на перемовини із Шанхай Шеньхуа). А під час матчу із Леганесом Бейл вкотре продемонстрував відсутність поваги до свого клубу, покинувши Сантьяго Бернабеу за 10 хвилин до фінального свистка.

Останній інцидент відбувся під час нещодавніх міжнародних матчів. Спочатку Гарет заявив, що отримує більше задоволення від матчів за збірну Уельсу, ніж за мадридський Реал. Ну а після матчу вже трапився той скандальний прапор "Уельс, гольф, Мадрид. У такому порядку" та різке невдоволення інчас.

Реал Мадрид – Реал Сосьєдад: "бланкос" на шляху до відродження, бенефіс Модріча з Бензема та нефарт фантастичного Азара

Таким чином, Реал потрапив до пастки свого ж президента: у складі команди залишається гравець, який не тільки не бажає грати за клуб, а й публічно принижує його. Попри це, Бейл потрапив до заявки команди на матч проти Реал Сосьєдада і навіть з’явився на полі замість Родріго. Це свідчить лише про одне: валлієць продовжить знущатись з прихильників Реала, поки не знайдеться охочий придбати такого бунтаря.