УКР РУС

Інтер на останніх хвилинах вирвав перемогу над Вероною – Корреа оформив дубль у дебютному матчі за "нерадзуррі"

27 серпня 2021 Читать на русском

В рамках 2-го туру Серії А Венеція на виїзді поступилась Удінезе, а Інтер з великими труднощами дотиснув Верону. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 2-й тур

Удінезе – Венеція – 3:0

Голи: Пуссетто, 29, Деулофеу, 70, Моліна, 90+4

Верона – Інтер – 1:3

Голи: Іліч, 15 – Мартінес, 47, Корреа, 84, 90+3

Удінезе у рідних стінах приймав Венецію. Загалом, перша половина зустрічі була не надто багатою на події. Лише один небезпечний момент і відразу гольовий – Моліна ювелірно навісив у штрафний майданчик на Пуссетто, який потужним ударом у лівий кут воріт відкрив рахунок.

Манчестер Юнайтед офіційно оголосив про повернення Роналду

У другій половині зустрічі перевагу господарів закріпив Деулофеу, який тільки-но вийшов на заміну. Венеціанці одразу пішли в атаку, відчайдушно намагаючись відквитати хоча б один гол, однак забити ніяк не вдавалось. Під завісу поєдинку ще один поклав Моліна, й фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Удінезе – 3:0.

Програму дня закривав домашній поєдинок Верони проти Інтера. Господарям вдалося відкрити рахунок вже на 15-й хвилині – це Іліч скористався невдалою передачею Хандановіча, відібравши м'яч у Брозовіча й перегравши гокліпера при виході віч-на-віч. 1:0! Інтер зумів забити у відповідь аж на 40-й хвилині внаслідок подачі Джеко в штрафний та удару Лаутаро Мартінеса, однак рахунок не змінився. Гол не зарахували через фол в атаці.

На перерву команди відправились за мінімальної переваги Верони, але вже за хвилину після відновлення гри міланці таки зрівняли. Знову постаралися Джеко і Лаутаро: перший після вкидання з ауту виконав скидку головою на лінію воротарського, а другий замкнув – 1:1! Цей рахунок тримався до завершальної частини зустрічі, хоча гості дуже сильно тиснули.

Сімоне Індзагі в середині другого тайму кинув у бій новачків. Найсвіжіший з них і врятував від ганьби: на 84-й хвилині Відаль запустив передачу на хід Дармінану, той подав з правого флангу, а Корреа, приєднавшись до команди тільки вчора, замкнув головою в дев'ятку – 1:2!

Цей гол переломив хід зустрічі, а в компенсований час Хоакін ще й дубль оформив, вистріливши у правий нижній кут з дистанції. 1:3! Інтер святкує перемогу.

Результати жеребкування групового турніру ЛЧ – важкі суперники Динамо і Шахтаря, Яремчук повертається в Україну