УКР РУС

"У складі ПСЖ троє з п'яти найкращих гравців світу": Леонардо погоджується зі статусом фаворита Ліги чемпіонів

15 вересня 2021 Читать на русском

Спортивний директор ПСЖ Леонардо погоджується, що клуб зобов'язаний боротися за звання найкращого у Європі.

"Чесно кажучи, я думаю, що ПСЖ вже давно вважається фаворитом ЛЧ. Це не явище, яке почалося цього року. Я думаю, що це наш статус, який поступово підвищується, допоки ми не дійдемо до цього рівня. Ми не ховаємося. Зрештою, наявність у складі ПСЖ трьох з п'яти найкращих гравців світу нав'язує нам цю роль фаворита. Хай так, ми щасливі.

"Вони витратили більше, ніж ми": Почеттіно виділив ще одного фаворита Ліги чемпіонів нарівні з ПСЖ

Невиграш ЛЧ буде провалом? Навіщо так думати? Скажіть мені, чому. Це менталітет, який повинен змінитися. Чому з вересня вже думають, що якщо ПСЖ не виграє Лігу чемпіонів, то це буде невдачею? Коли ми дивимося на нашу команду, стадіон, місто і уболівальників, то чому думаємо, що програємо? Ми зробимо все, щоб перемогти. Якщо ж ми програємо, то це частина гри.

Я думаю, що Кіліан, Неймар і Мессі сильно доповнюють один одного. Це абсолютно різні гравці, кожен номер один за своїми характеристиками, але, чесно кажучи, я дуже легко бачу їх разом. Я не бачу між ними почуття заздрості або ревнощів, все навпаки. Я бачу радість від приходу гравців такого рівня", – наводить слова Леонардо Paris United.

ЛЧ 2021/22: Динамо здатне перемогти Барсу, несподіваний прогноз на Шахтар – все про шанси українців, Мессі та Роналду