УКР РУС

"У Шевченка у Дженоа все вийде": Прийма назвав плюси екс-тренера збірної України перед стартом роботи в Серії А

9 листопада 2021 Читать на русском

Колишній захисник Карпат, Фрозіноне та низки інших клубів Василь Прийма прокоментував прихід Андрія Шевченка до італійської Дженоа.

"Насамперед, дуже приємно, що український фахівець отримав пропозицію очолити клуб із топ-європейського чемпіонату. Впевнений, що Шевченко у Дженоа все вийде, хоча він не має досвіду роботи на клубному рівні.

Шевченку склали трансферний список на зимове вікно – зірки Челсі та збірної України, резервіст Мілана

Однак, сподіваюся, що зі своїми італійськими помічниками він швидко адаптується до вимог нового виклику. Тим паче, що Шевченко має в Італії величезну популярність. Важливо те, що він працюватиме у футбольному місті, де є одразу дві елітні команди – Сампдорія та Дженоа. І незважаючи на те, що останніми роками більше на увазі Сампдорія, однак у Дженоа вболівальників не менше.

На жаль, коли виступав за Фрозіноне, ми грали в гостях з Дженоа, то я був у запасі. Була можливість переконатися, що там дуже вимогливі фанати, які розуміються на футболі. Хочеться вірити, що вони швидко порозуміються з Шевченком.

До речі, я не здивуюся, якщо під час зимового трансферного вікна Шевченко запросить до Дженоа когось із колишніх підопічних у національныій збірній України. Тоді в Україні стане ще більше вболівальників цього італійського клубу", – поділився Прийма у коментарі meta-ratings.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко офіційно очолив Дженоа в неділю і вже встиг відреагувати на своє призначення наставником "грифонів". Перше тренування на чолі генуезців він проведе 9 листопада.

Переможець, інноватор, дипломат. Чому роботу Андрія Шевченка у збірній України можна назвати легендарною