УКР РУС

Тухель офіційно очолив Челсі

26 січня 2021 Читать на русском

Лондонський Челсі швидко визначився з новим наставником після звільнення Френка Лемпарда. Новим головним тренером Челсі став німецький фахівець Томас Тухель.

"Пенсіонери" недовго перебували без головного тренера. Як і прогнозували, новим наставником Челсі став 47-річний Томас Тухель. Контракт із німцем розрахований до літа 2022 року, інформує офіційний сайт лондонського клубу.

"Через 1,5-2 роки будемо обговорювати відставку Тухеля": Невілл розкритикував Челсі за жорстке ставлення до тренерів

Тухель дебютує на посаді головного тренера Челсі вже у домашньому матчі 20 туру АПЛ проти Вулверхемптона, який відбудеться 27 січня. Початок – о 20:00 за Києвом.

Як відомо, 25 січня Челсі попрощався з Френком Лемпардом, який очолював команду з літа 2019-го. Під його керівництвом лондонці посіли 4 місце в АПЛ 2019/20, але в поточному чемпіонаті йдуть лише дев'ятими, маючи в пасиві 5-матчеву безвиграшну серію.

Останнім місцем роботи Томаса Тухеля був французький ПСЖ, який він покинув наприкінці 2020 року. Перед тим німець працював на батьківщині – у другій команді Аугсбурга, Майнці та дортмундській Борусії. Тухель двічі привів ПСЖ до звання чемпіона Франції, а з Борусією виграв Кубок Німеччини 2016/17.

Новий тренер у Челсі – Лемпард підказує Шевченку, конфлікт з росіянкою, катастрофічні топ-трансфери і бунт на кораблі