УКР РУС

"Трохи розгубився й не розумів, що робити": фаворит Пушіча оцінив свій дебют за Шахтар

4 березня 17:04 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Півзахисник "гірників" Віктор Цуканов поділився емоціями від першого офіційного матчу за донеччан в рамках 19-го туру УПЛ проти Кривбаса (5:2).

"За 15 хвилин до кінця матчу мені сказали розминатися. Деякі хлопці розминались від початку другого тайму. Я вже так просто досиджував. Думаю, що дебют вдався. Вважаю, що тренери задоволені.

"Динамо – найцікавіший і найзапекліший опонент": Бондар проанонсував гарячу розв'язку в УПЛ і похвалив Кривбас

Коли вийшов на поле, то думав, що мені робити, куди бігти. Ще й перший винос, й одразу м'яч мені в ноги, то трохи розгубився й не розумів, що мені робити. Пробив з неробочої лівої. Можливо, якби суперник не заблокував, то було б небезпечніше.

Спочатку було дуже важко тренуватись з першою командою. Якийсь мандраж був. Боявся, щоб додому одразу не відправили. Однак з кожним тренуванням я ставав усе впевненішим, хлопці говорили зі мною та допомагали мені адаптуватись.

У роздягальні після матчу Маріно Пушіч спершу привітав команду, потім Траоре з поверненням, з голом. Наостанок залишив мене. Сказав, що дуже важкий момент для мене – перехід з U-19 у першу команду. Усі хлопці мене привітали, напхали, що я гол не забив. Усі поаплодували, і я був дуже радий", – цитує Цуканова УПЛ ТБ.

Нагадаємо, Маріно Пушіч взяв півзахисника на зимові збори з першою командою, де той став головним відкриттям. У день свого 18-річчя Цукавнов підписав з Шахтарем контракт терміном на 5 років.

Шахтар зі скандалом розбив Кривбас, не пустивши його на вершину – ганебний "фейр-плей", сім голів і пряма червона