УКР РУС

Тренер Ярмоленка підтвердив інтерес Вест Хема до Матвієнка, – ЗМІ

12 вересня 2020 Читать на русском

Сага з трансфером захисника Шахтаря Миколи Матвієнка набирає обертів.

Лондонський Вест Хем продовжує розглядати варіант із запрошенням захисника збірної України Миколи Матвієнка до своїх лав. Інтерес до гравця підтвердив наставник лондонської команди Девід Мойєс, повідомляє видання The Telegraph.

Тренер Ярмоленка очолив рейтинг претендентів на перше звільнення в АПЛ

Пріоритетним трансфером у команді Ярмоленка розглядають Джеймса Тарковскі з Бернлі, однак "бордові" просять за свого гравця 50 млн євро. "Молоти", які виручили від продажу півзахисника Грейді Діангана у Вест Бромвіч 18 млн євро, вважають таку суму перебільшеною.

Нагадаємо, за повідомленням ЗМІ, Вест Хем напередодні зробив Шахтарю пропозицію щодо Матвієнка – лондонці готові інвестувати у підсилення оборони близько 22 мільйонів євро.

Зазначимо, що раніше повідомлялося про інтерес до українця з боку Наполі, Вулверхемптона, Евертона, Лідса та інших європейських клубів.

До слова, у минулому сезоні чемпіонату України Матвієнко провів 26 матчів, в яких відзначився голом та асистом. Transfermarkt оцінює гравця у 9 млн євро, а його контракт з "гірниками" розрахований до літа 2021 року.

Ліверпуль проти легендарної втрати АПЛ, битва гросмейстерів у Лондоні та вишуканий Ле Класік: топ-5 матчів євровікенду