УКР РУС

Тренер суперника Динамо влаштував істерику через небажаних братів-суддів: "Наступного разу хай кличуть сестру чи доньку"

21 квітня 2022 Читать на русском

Головний тренер Клужа Дан Петреску скаржився на суддівство навіть після благодійного матчу проти Динамо (0:0).

Товариські матчі
завершено
-

На спаринг призначили бригаду Саболча Ковача. Це брат зіркового румунського рефері Іштвана Ковача, який чотири дні тому судив матч Клужа проти Стяуа (0:1). Петреску тоді розкритикував Ковача, а тепер дісталося і брату, який нібито припустився грубих помилок на користь Динамо.

Дебют Довбика у відеоогляді матчу ЧФР Клуж – Динамо

"Що ж, тепер нам дали іншого Ковача. Наступного разу хай кличуть сестру, доньку чи сина. Давайте продовжувати все це. Гаразд, це товариський матч, але якщо є очевидний пенальті, то, чоловіче, став нам його! У цьому матчі ми точно мали отримати два пенальті. Якби таке трапилось у офіційному поєдинку, то я б просто пішов з поля. Чому ти не даєш нам пенальті?

Я не розумію, як можна було відправити брата Ковача після того матчу проти Стяуа. Там він цілий тайм просто знищував нас, дав червону вже на 40-й хвилині. Я не маю про це говорити, але, чесно кажучи, не розумію логіки таких призначень. Як можна нам ставити брата Ковача? При всій повазі до цих хлопців, але вони постійно нас "заганяють", – наводить слова Петреску Digi sport.

Динамо не дотиснуло ЧФР Клуж: дебют Довбика, нереальний сейв Бойка і безсила атака