УКР РУС

Тренер Андерлехта назвав головний фактор провалу легіонера Динамо

17 січня 09:00 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Головний тренер Андерлехта Браян Рімер підтвердив, що Джастін Лонвейк, права на якого належать Динамо, найближчим часом покине клуб.

"Він чудовий хлопець, який віддає все заради команди. Але він невчасно отримав травму, і з того часу команда тільки прогресувала без нього. Для нього також є пріоритетом знайти команду, де він буде отримувати ігровий час. Я не хочу, щоб у колективі було багато незадоволених гравців", – наводить слова Рімера Walfoot.be.

Хавбек Динамо може опинитися в Туреччині – на втікача претендує представник Суперліги

Нагадаємо, Джастін перейшов у Динамо у вересні 2022-го з данського Віборга за 1,5 млн євро (контракт до 30 червня 2027 року). Він добре вписався у київську команду, зігравши 18 поєдинків (1 гол+1 асист). Втім, влітку нідерландець раптово не захотів повертатись в Україну через побоювання щодо війни і приєднався до Андерлехта.

Лонвейк провів за бельгійців лише 3 матчі (39 хвилин), ставши головним розчаруванням. Клуб планував розірвати з ним угоду, однак в останній момент включив до списку гравців, які вирушили на збори у Туніс. Transfermarkt оцінює хавбека у 800 тисяч євро.

Сидорчук і втікач з Динамо потрапили у збірну провальних трансферів – бельгійські вболівальники і ЗМІ озвучили найгірших