УКР РУС

Манчестер Юнайтед переміг Вест Хем завдяки двом пенальті: 34-й тур АПЛ, матчі суботи

13 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 34-го туру англійської першості Хаддерсфілд на виїзді поступився Тоттенхему, Саутгемптон переграв Вулверхемптон, а МЮ здолав Вест Хем. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2018/2019, 34-й тур

Тоттенхем – Хаддерсфілд – 4:0

Голи: Ваньяма, 24, Лукас Моура, 27, 87, 93

Бернлі – Кардіф – 2:0

Голи: Вуд, 31, 92

Брайтон – Борнмут – 0:5

Голи: Гослінг, 33, Фрейзер, 54, Брукс, 75, Вілсон, 81, Станіслас, 92

Саутгемптон – Вулверхемптон – 3:1

Голи: Редмонд, 2, 30, Лонг, 72 – Болі, 28

Фулхем – Евертон – 2:0

Голи: Керні, 47, Бабель, 69

Манчестер Юнайтед – Вест Хем – 2:1

Голи: Погба, 19 (пен), 80 (пен) – Андерсон, 49

У першому матчі суботи в рамках 34-го туру АПЛ Тоттенхем приймав відвертого аутсайдера Хаддерсфілд. "Шпори", володіючи приголомшливою перевагою (80% на 20%), перші двадцять хвилин не могли пробити кіпера суперника. Та на 24-й хвилині Віктор Ваньяма, після чудового індивідуального проходу, увірвався до штрафного майданчика і, опинившись віч-на-віч з голкіпером, відкрив рахунок. А вже за три хвилини Лукас Моура подвоїв рахунок. Наприкінці матчу Лукас Моура, спочатку з подачі Крістіана Еріксена зробив дубль, а згодом, після передачі Хин Мін Сона, встановив остаточний рахунок. Після цього матчу Тоттенхем набирав 67 очок і піднявся на 3 місце, а Хаддерсфілд залишився на останньому місці з 14-ма пунктами.

"За такий час і ведмедя можна навчити грати", – Селюк вважає, що Зінченко поквапився з переходом у Манчестер Сіті

В іншому матчі зустрічались аутсайдери чемпіонату — Бернлі та Кардіф. Обом командам необхідно було набирати очки, аби вибиратись із трясовини турнірної таблиці. На 31-й хвилині Крис Вуд вистрибнув вище за всіх у штрафному майданчику та замкнув подачу з кутового, вивівши Бернлі вперед, а на другій доданій хвилині робить дубль. Бернлі з 39-ма очками піднімається на 14 місце, Кардіф з 28-ма пунктами залишається на 18-ій сходинці.

Ще одна пара аутсайдерів — Борнмут та Брайтона — спробували виявити сильнішого. На 33-й хвилині Ден Гослінг опинився вільним у штрафному майданчику суперника і відкрив рахунок ударом у нижній кут воріт. У другому таймі Раян Фрейзер подвоює перевагу своєї команди. На 75-й хвилині забиває Девід Брукс. А за кілька хвилин спочатку Каллум Вілсон, а згодом Джуніор Станіслас доводять рахунок до непристойного. Борнмут набирає 41 очко і піднімається на 12 місце, Брайтон з 33-ма пунктами залишається на 17 місці.

Справжній триллер влаштували Саутгемптон з Вулверхемптоном. Вже на 2-й хвилині Натан Редмонд виводить "святих" вперед. На 28-й хвилині Віллі Болі зрівнює рахунок, а за 2 хвилини Саутгемптон зусиллями все того ж Редмонда знову виходить вперед. Закріпив перевагу своєї команди Шейн Лонг. Саутгемптон з 36 очками знаходиться на 16 місці, а Вулверхемптон з 47-ма пунктами займає 8 місце.

Фулхем на власному полі переграв Евертон. На 47 хвилині Том Керні вивів свою команду вперед, а на 69-й Раян Бабель подвоїв цю перевагу. Після цього туру Фулхем з 20-ма очками займає передостаннє місце, а Евертон з 46-ма пунктами перебуває на 9-й сходинці.

Манчестер Юнайтед вдома провів неймовірно складний поєдинок проти Вест Хема. Вже на 10-й хвилині Феліпе Андерсон відкрив лік забитим голам на "Олд Траффорд", однак цей м'яч арбітри скасували через офсайд. МЮ відповів моментом на 19-й, коли Снодграсс збив Мату на лінії штрафного; рефері призначив пенальті, а Погба впевнено його реалізував – 1:0. За чотири хвилини по перерві Андерсон таки забив свій гол, зрівнявши рахунок у зустрічі, після чого МЮ відповів кількома непоганими ударами Рашфорда. На 77-й МЮ міг пропустити ще, однак після пострілу Антоніо врятувала поперечина; господарі тут же покарали за марнотратво, заробивши другий пенальті – його на 80-й знову забив Погба. Даний гол став останнім у зустрічі.

Мата може опинитись в Барселоні – батько хавбека МЮ вже зустрічався з керівництвом каталонського клубу