УКР РУС

Торіно дотиснув Сассуоло та випередив Аталанту

17 вересня 2021 Читать на русском

Сассуоло поступився Торіно у стартовому матчі 4-го туру Серії А. Читайте звіт на "Футбол 24".

Торіно та Сассуоло привчили, що їхні матчі багаті на яскраві події. Зазвичай в очних зустрічах цих команди забивають щонайменше три м'ячі. Не так давно вони взагалі розіграли трилер, в якому сильнішими були туринці з рахунком 5:3.

Маццаррі став новим головним тренером Кальярі

Сьогодні теж, здавалося, нас чекає щось цікавеньке. На старті зустрічі суперники обмінялися небезпечними ударами Побега та Берарді. Ближче до середини тайму ініціативою цілковито заволодів Торіно. Спочатку захисники вже з лінії воріт винесли м'яч після удару Санабрії, а згодом Брекало поцілив у стійку.

Тому гол Філіпа Джурічіча на 32-й хвилині виглядав дуже нелогічно. Щоправда, серб забрався у офсайд, тому арбітри справедливо не зарахували взяття воріт. Перед перервою Сассуоло знову виручила стійка – Томмазо Побега вистрілив дуже потужно. У другому таймі команди зменшили оберти, але Торіно цілковито контролював ситуацію. Відтак, гол Марко П'яци був цілком справедливим. Сассуоло ж за 90 хвилин так і не зумів бодай одного разу пробити у площину воріт суперника.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу команди Івана Юріча. Торіно, набравши чергові три очки, принаймні тимчасово піднявся на 9-ту сходинку турнірної таблиці, випередивши Аталанту. Водночас Сассуоло опустився на 11 місце. Однак зміни ще будуть, адже цей матч був першим у четвертому турі.

Ярмоленко і Ко проти Роналду, Реал у битві лідерів Прімери, кризовий Ювентус прийме Мілан – топ-матчі вікенду