УКР РУС

"Ти з глузду з'їхав?": Клопп жорстко "прибив" працівника Ліверпуля, який зловтішався з невдачі Челсі

21 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп висловив обурення діями одного із співробітників клубу під час матчу 2-го туру АПЛ проти Челсі.

Наприкінці першого тайму захисник лондонського клубу Андрес Крістенсен отримав жовту картку за фол на Садьйо Мане, проте арбітр Пол Тірні, звернувшись по допомогу до VAR, змінив своє рішення і показав данцю пряму червону.

Дикий фейл Кепи та дубль Мане у відеоогляді матчу Челсі – Ліверпуль – 0:2

Співробітник Ліверпуля на лавці запасних настільки зрадів, що почав аплодувати такому рішенню рефері. Проте Клопп відразу ж "прибив" запал свого колеги: "Ти з глузду з'їхав? Ми не поводимося таким чином, зрозуміло?"

Після гри фахівець пояснив свою позицію: "Це був не запасний гравець, а інший співробітник клубу. Я вже пояснив йому все, і він це прийняв. Я нормально ставлюся до подібного, але тоді мені не хотілося бачити таке.

Челсі – Ліверпуль: Мане прибив імпотентних господарів, фатальний Кепа, старанний Вернер, Тьягу з коліс показує топ-клас

Тоді мені здалося, що це чисте вилучення. Крістенсен руками обхопив Садьйо, і тоді я вважав, що це вилучення. Більше я не переглядав епізод, і якщо вам здалося по-іншому, я поважаю вашу думку. Виграли б ми, якби Челсі залишився в повному складі? Хто знає! Думаю, ми непогано грали в першому таймі, тому, на мій погляд, могли б виграти, але чи виграли б ми точно? Не знаю", – цитує Клоппа Goal.com.

Ярмоленко та зіркова Ко – тягар, дебют мрії у Пірло, нульовий Реал, або Коли 20 млн ефективніші за 200 – огляд вікенду