УКР РУС

Суркіс: Краще грати в Лізі Європи та перемагати, ніж у Лізі чемпіонів зазнавати принизливих поразок

31 серпня 2018 Читать на русском

Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував виліт команди з Ліги чемпіонів та результати жеребкування Ліги Європи.

"Скажу відверто, я розчарований тим, що ми не потрапили в Лігу чемпіонів. Для мене пройшло достатньо мало часу, щоб це усвідомити. Але, мабуть, усіма були зроблені помилки: і мною, напевно, і тренерським штабом, і самими футболістами.

Чи відправить Суркіс Хацкевича у відставку після вильоту Динамо з Ліги чемпіонів – головні причини

Аякс продемонстрував, що він сильніше на сьогоднішній день. І нам, перш за все, тепер потрібно гідно виступати в Лізі Європи та радувати наших вболівальників, щоб вже в наступному році, потрапивши до Ліги чемпіонів, якщо це станеться, не бути хлопчиками для биття.

Я завжди казав, що краще грати в тому турнірі, де ти заслуговуєш та перемагати, а не хапати зірки з неба та отримувати там принизливі поразки. Я абсолютно згоден з Решком, який сказав, що краще грати там, де команда матиме шанс досягати перемог.

"Навіщо Динамо виходити в ЛЧ? Щоб там ганьбитися?" Легендарний "динамівець" пояснив, чому рівень киян – ЛЄ

Значить ми не були готові в цьому році грати в Лізі чемпіонів. Тому всі мають замислитися над цим і ми маємо рухатися далі. Я сподіваюся, що в нас до кінця трансферного вікна ще будуть деякі придбання. Я думаю, що з тієї групи, яка нам випала в Лізі Європи, нам під силу вийти в єврокубкову весну", – сказав він в коментарі клубному каналу Динамо Київ ТВ.

Нагадаємо, сьогодні у Монако відбулось жеребкування групового турніру Ліги Європи 2018/19, за підсумками якого кияни потрапили у групу К. Протистояти "біло-синім" будуть Астана Романа Григорчука, Ренн та Яблонєц.