УКР РУС

Суперник України повернув у збірну гравця, який вже відбирав у нас перемогу

5 березня 17:00 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Боснії і Герцеговини Саво Мілошевіч повідомив, що Анель Ахмедходжіч буде готуватися до мату з Україною в плей-офф кваліфікації до Євро-2024.

"Домашнє поле – це перевага, і є речі, які ми використовуватимемо як перевагу. Я не можу розкривати деталі, але, безумовно, важливо, що ми можемо розраховувати на кількох досвідчених гравців. Нам потрібна не ейфорія, а спокій, і всі мають почати вірити у цю команду.

Боснія і Герцеговина – Україна: суперник офіційно оголосив заявку на матч – з Джеко, П'янічем і подвійним підсиленням

Ахмедходжіч повертається, так. Я вже казав про це раніше – це дуже важливий момент. Я наполягав, і тепер дуже радий і задоволений, що мені вдалося якось розібратися. І з Анелем, і з Асоціацією, і з гравцями. Це хлопець, який повинен бути поруч, зараз і протягом багатьох років. Через цю ситуацію я дуже задоволений. Зробити це було нелегко. У Федерації ми всі маємо обов’язок зробити все можливе, щоб отримати кожного хлопця, який володіє якістю", – сказав Мілошевіч в ефірі Klix.

Нагадаємо, центрбек Шеффілд Юнайтед не грав за свою збірну майже рік. Загалом Ахмедходжіч провів у складі Боснії та Герцеговини 21 матч. Єдиний свій гол забив саме у ворота України, принісши балканцям нічию у відборі на ЧС-2022. Стиковий матч кваліфікації на Євро-2024 відбудеться 21 березня.

Шевченко в УАФ, Олімпіада Ротаня, Євро для збірної України, трансфери Довбика та Судакова – чого чекаємо від 2024 року