УКР РУС

Сульшер визначився з трьома трансферами МЮ – партнер Ярмоленка у списку на 200 млн євро з потенційним рекордом

28 березня 2019 Читать на русском

Керманич Манчестер Юнайтед Уле Гуннар Сульшер покликаний провести "капітальний ремонт" першої команди.

Норвезький фахівець отримав від керівництва клубу не лише повноцінний контракт, але й пристойну суму на літню трансферну кампанію, інформує Daily Mail.

Ядром нового проекту "червоних дияволів" начебто повинні стати три британські футболісти: вінгер дортмундської Борусії Джейдон Санчо, правий латераль Крістал Пелас Аарон Ван-Біссака та опорний хавбек Вест Хема Деклан Райс.

Барселона пропонує Манчестер Юнайтед двох своїх гравців в обмін на Рашфорда

Віце президент манкуніанців Ед Вудворд вважає, що на придбання цих молодих гравців вистачить 200 млн євро. Трансфер 20-річного партнера Андрія Ярмоленка, який дебютував за Англію у матчі проти Чехії, оцінюється у 40 млн євро. Ще близько 30 млн євро доведеться викласти за прудконогого Ван-Біссаку.

Натомість придбання Санчо ризикує перетворитись на рекордний трансфер в історії Манчестер Юнайтед. Дортмундська Борусія не горить бажанням відпускати одну з головних сенсацій поточного сезону, однак бажання самого футболіста повернутись на Туманний Альбіон може зіграти вирішальну роль. Якщо Санчо наполягатиме на переході, то "джмелі" вимагатимуть у Манчестер Юнайтед близько 110 млн євро. Нагадаємо, що чинний рекордсмен Поль Погба обійшовся свого часу клубу з Олд Траффорд у 105 млн.

Падіння Джеррарда, сенсаційний Блекберн та легендарний камбек Ман Сіті: найкращі чемпіонські розв'язки в історії АПЛ