УКР РУС

"Сульшер приймає важчі наркотики, ніж Моурінью": фанати МЮ критикують вже нового тренера через "автобус"

11 квітня 2019 Читать на русском

Поразка Манчестер Юнайтед від Барселони розлютила фанів команди з Олд Траффорд, яким набрид захисний стиль гри проти великих клубів. Сульшера вже порівнюють з Моурінью.

Манчестер Юнайтед поступився Барселоні з рахунком 0:1, суттєво зменшивши власні шанси на вихід у півфінал Ліги чемпіонів. Манкуніанці провели непоганий поєдинок, однак чимало фанів вважають, що команда Сульшера грала занадто обережно, роблячи основну ставку на руйнування. Мовляв, каталонців можна і треба було дотиснути, але Погба і компанія боялись пропустити ще більше.

Барселона перемогла Манчестер Юнайтед: рівний і дивний поєдинок, перфоманс Мактоміная та суперечливий арбітраж Роккі

У поточному розіграші найпрестижнішого єврокубка англійський гранд здобув лише одну домашню перемогу, мінімально і не без проблем здолавши скромний Янг Бойз (1:0). Проти сильніших суперників МЮ переважно діяв другим номером, демонструючи кепські результати: поразки від ПСЖ (0:2) та Ювентуса (0:1), а також нічия з депресивною на той момент Валенсією Марселіно (1:1). У "Театрі мрій" зачекались великих тріумфів. Фанати хочуть бачити команду, яка принаймні у рідних стінах диктує власні умови.

Манчестер Юнайтед – Барселона – 0:1 – відео гола та огляд матчу

Перед матчами проти Барселони масла у вогонь підлив екс-керманич МЮ Луї ван Гал, який вважає, що зараз його екс-підопічні грають ще менш видовищно, ніж раніше: "Тренер, який прийшов після мене, змінив тактику на "припаркуємо автобус і зіграємо на контратаках". Нинішній керманич діє аналогічно. Головна різниця між Сульшером і Моурінью полягає в тому, що норвежець перемагає. Його порівнюють з Фергюсоном, але це зовсім інший футбол – оборонний та контратакувальний. Якщо він вам подобається – без проблем. Якщо ви вважаєте, що він більш привабливий, ніж мій нудний атакувальний стиль – будь ласка. Але я так не думаю".

Біда в тому, що так вважає не один ван Гал, а й деякі фанати Манчестер Юнайтед, які починають критикувати Сульшера після поразок від Вулверхемптона та Барселони. Звісно, "дияволи" ще можуть створити чергове диво, але навіть самі футболісти розуміють, що здобути позитивний результат на Камп Ноу буде дуже складно. "Ще один камбек? Барселона – команда іншого рівня. У неї значно більше досвіду, ніж у ПСЖ, – тверезо оцінив шанси МЮ Ромелу Лукаку.

Чаша терпіння фанів "червоних дияволів" переповнилась ще до стартового свистка матчу проти Барселони. Лишень з'явились склади команд, як Сульшеру дорікнули тактикою з п'ятьма захисниками. Натомість після гри його, мабуть, вперше почали називати новим Моурінью, який думає лише оборону.

"Які позитивні ознаки з'явились? Здається, ми граємо під керівництвом Жозе Моурінью".

"Сульшер почав з п'ятьма оборонцями в домашній грі, але саме Моурінью використовував захисні прийоми всупереч стилю Манчестер Юнайтед".

"Хіба гра Сульшера сильно відрізняється від "автобуса" Моурінью? Я не є противником контратакувального футболу, однак не говоріть, що Сульшер – протилежність Моурінью, адже це зовсім не так".

"Сульшер приймає важчі наркотики, ніж Моурінью".

"Я думав, Уле говорив, що ми будемо атакувати, проти кого б ми не грали".

"Будь-ласка, виграйте! Соромно вболівати за вас зараз".

"Чотири поразки Сульшера в п'яти останніх матчах. Гарне рішення затвердити його на посаді головного тренера, не дочекавшись кінця сезону".

"Сульшер часом такий наївний. Решфорд грає погано, а він прибирає з поля Лукаку – нашу єдину фізичну перевагу".

Екс-зірка УПЛ майже зупинив Мессі та Барселону – класний матч Фреда у чвертьфіналі Ліги чемпіонів