УКР РУС

Сульшер – про дербі з Манчестер Сіті: В животі метелики, кров кипить

7 березня 2021 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Уле Гуннар Сульшер поділився очікуваннями від матчу 27-го туру АПЛ проти підопічних Хосепа Гвардіоли.

"Одні з найкращих моментів для цієї команди траплялися в матчах з Сіті – як на виїзді, так і вдома. Ми вже бачили, що можемо з ними впоратися. Треба добре захищатися і добре атакувати.

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед: Фернандеш озвучив особливу мотивацію на дербі

Виходячи на поле проти команди у такій хорошій формі, ти розумієш, що повинен показати відмінну гру. У животі пурхають метелики, кров кипить, ти готуєшся з думкою: "Це перевірка, виклик для мене". Є певні виклики, на які ти підписуєшся, коли укладаєш контракт з Манчестер Юнайтед, адже доведеться грати у великих матчах", – цитує Сульшер видання Sky Sports.

Нагадаємо, зустріч між лідерами АПЛ відбудеться вже сьогодні, 7 березня. Початок матчу о 18:30. Після 27-ми турів "містяни" йдуть у турнірній таблиці АПЛ першими, набравши 65 очок. "Червоні дияволи" перебувають на другій сходинці, відстаючи на 15 пунктів.

Маліновський проти лідера Серії А, іспит Атлетіко в дербі, Манчестер манить нулями, а Klassiker інтригує: прев'ю вікенду