УКР РУС

Мілан мінімально переміг Сампдорію, Спеція без Коваленка розписала бойову нічию із Кальярі

23 серпня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 1-го туру італійської Серії А було проведено два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2021/22, 1-й тур

Кальярі – Спеція – 2:2

Голи: Педро, 62, 66 – Гаясі, 7, Бастоні, 58

Сампдорія – Мілан – 0:1

Гол: Б. Діас, 9

Програму дня в італійській Серії А відкривав поєдинок Кальярі – Спеція. Гостям вдалось забити швидкий гол – Верде віддав у штрафний майданчик на Гаясі, який потужно пробив у лівий кут воріт – без шансів для голкіпера. Острів'яни одразу кинулись в атаку і до перерви навіть створили кілька небезпечних моментів, однак реалізувати їх не змогли.

Коваленко не потрапив у заявку Спеції на матч Серії А – відома причина

У другому таймі перевагу гостей закріпив Бастоні. Тільки після цього гравці Кальярі прокинулись і на 62-й один гол зумів відквитати Педро. На 66-й вони заробили одинадцятиметровий за фол у штрафному майданчику – його без особливих проблем реалізував той же Педро, записавши до свого активу дубль. До кінця матчу в обох команд було ще кілька можливостей вирватись уперед, однак забити не вдалось жодній. У підсумку – бойова нічия – 2:2

Тур закривав поєдинок у Генуї між Сампдорією та Міланом. Гості могли відкривати рахунок вже на 5-й хвилині внаслідок пострілу Леау під поперечину (голкіпер парирував), а на 9-й вони таки добилися свого – це Браїм Діас точним ударом з центру штрафного замкнув простріл від Калабрії. 0:1!

Сампа швидко могла відігратись, однак на заваді стала шикарна гра Меньяна на воротах. Найкраща гольова нагода у господарів пройшла на 17-й хвилині, коли Габ'яддіні вистрілив зі стандарту метрів з 30-ти у дев'ятку, але воротар "россонері" виручив команду. Зрештою, відпочивати команди пішли за мінімальної переваги Мілана.

В другому таймі матч був рівним, але на гол більше заслужила Сампдорія. Особливо близькими до нічиї генуезці були на 52-й хвилині, коли Томорі обрізався перед власними воротами, однак подальший удар Габ'яддіні з близької відстані витягнув Меньян. Були й інші атаки, але рахунок до фінального свистка не змінився. 0:1 – Мілан святкує перемогу.

Арсенал іде на дно, синхронні невдачі свідків Європейської Суперліги, побоїще в Рив'єрі – огляд вікенду