УКР РУС

Сосьєдад переміг Гранаду в матчі з вісьмома голами, Райо Вальєкано програв Бетісу

2 вересня 2023 Читать на русском

В рамках програми дня у 4-му турі іспанської Прімери 2023/24 провели кілька матчів. Звіт читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2023/24, 4-й тур

Реал Сосьєдад – Гранада – 5:3

Голи: Кубо, 9, 44, Субіменді, 54, Барренечеа Мугуруса, 67, Бош,76 (автогол) – Ле Норманн, 35 (автогол), Бойє, 83, Сарагоса, 90+9

Бетіс – Райо Вальєкано – 1:0

Гол: Вілліан Жозе, 55

Яремчук дав перший коментар у статусі гравця Валенсії – вибір номера і страшне лихо України

Реал Сосьєдад здобув першу перемогу в сезоні. До цього підопічні Іманола Альгуасіла розписали три нічиї, забивши всього два голи, однак у домашці з Гранадою їх прорвало. Господарі за 67 хвилин відвантажили чотири м'ячі, а ще один вколотили у власні ворота.

Андалусійці додали в актив "чуррі-урдін" свій автогол, що остаточно розслабило басків. У останні 20 хвилин Сосьєдад пропустив від Бойє та Сарагоси. Фінальний свисток зафіксував перемогу Сосьєдада з рахунком 5:3.

Героями зустрічі стали Такефуса Кубо та Браїс Мендес. Японець оформив дубль, а іспанець віддав два асисти. Також варто відзначити дебют Тірні – орендований з Арсенала конкурент Зінченка нічим цікавим не відзначився.

Програму дня закривав матч, у якому Бетіс приймав Райо Вальєкано. Обом командам було за що реабілітовуватись – андалусійці у попередньому турі пропустили від Атлетіка чотири голи, а мадридці від Атлетіко ковтнули аж сім. Звітна зустріч виявилась небагатою на моменти. Райо за весь основний час награв всього на 0,22 xG.

Бетіс був активнішим і гострішим, що вилилось у гол Вілліана Жозе на 55-й хвилині. Втім, на більше "вердібланкос" не напрацювали. У підсумку, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу підопічних Мануеля Пеллегріні.

Трансферний дедлайн, літо 2023: Барселона отримала бажане, провал Баварії, екс-гравець Динамо в Шахтарі – як це було