УКР РУС

Скандальний легіонер Динамо хоче призупинити контракт з киянами – форвард досі не розпочав підготовку до сезонуlight

9 липня 2023 Читать на русском

Ерік Рамірес знову створює проблеми київському клубу.

Як стало відомо "Футбол 24", венесуельський форвард Ерік Рамірес збирається призупинити контракт із Динамо.

Легіонер Динамо відмовляється грати за команду Луческу – на гравця претендують клуби з Нідерландів та Данії

Причини – війна, статус запасного і прагнення клубу зекономити на витратах. До слова, зарплатня Раміреса становить 600 тисяч євро за сезон.

Динамо теж не тримається за Еріка, адже окрім великих витрат на оплату праці легіонера і низької ефективності – це ще й складний характер гравця.

Нині Ерік залишається на батьківщині, досі не розпочавши підготовку до нового сезону. Він розглядає варіанти як із європейськими клубами, так і з командами Південної Америки.

До слова, це вже третій демарш Раміреса, коли той не з'являється на зборах. У січні 2022 року він відмовився повертатись в Україну, сказавши, що хоче залишитися у Венесуелі й готуватися до матчів національної збірної. Згодом подібне трапилось і у Словані, де він виступав в оренді.

Нагадаємо, Рамірес перейшов у Динамо в липні 2021 року за 1,75 млн євро, однак провів за киян лише 7 матчів (гол і асист). Далі були оренди в хіхонський Спортінг і Слован. У лютому 2023-го він повернувся у команду Мірчі Луческу і відіграв у 13 матчах, забивши три голи. Його контракт з киянами чинний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює його у 700 тисяч євро.

Динамо забило 8 м'ячів у спарингу на зборах – Ярмоленко дебютував голом і асистами, Лєднєв створив два шедеври