УКР РУС

Швейцарія – Україна: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

16 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко все ж поспілкувався з журналістами перед останнім матчем Ліги націй проти Швейцарії.

У зв'язку з появою нових інфікованих гравців у збірній України передматчеву прес-конференцію головного тренера перенесли до готелю, де розташувалися "синьо-жовті", а також змістили на дві години.

УАФ підтвердила коронавірус у трьох футболістів збірної України – матч зі Швейцарією під питанням

Захід стартував о 20:30, але ніхто так і не отримав шансу поставити питання Андрію Шевченку. У ZOOM-конференції не було звуку – українські та швейцарські журналісти не знали, що наставник головної команди країни чекає на спілкування. Організатори, очевидно, не виявили технічні несправності, тому вирішили, що журналісти не мають запитань, і завершили прес-конференцію.

Залагодивши несправності, працівники УАФ ще раз вивели Андрія Шевченка на зв'язок. Він відповів на кілька запитань:

"Що стосується довикликаних гравців. Молодіжна команда прилетіла в Київ. Ми знали, що вони здали тести, тому їх викликали. Щоб бути впевненим, що в нас не буде нових інфікованих. Вони вранці ще раз здали тести та прилетіли. Вони "чисті".

Настрій у команди нормальний. Ми всі живемо в цій ситуації, все розуміємо. Якщо нам дозволять грати, ми однозначно готові. Паніки немає. Ми дотримуємося всіх норм, робимо те, що нам кажуть. Чекаємо повторних тестів, які ми здали сьогодні. Якщо доведеться завтра пройти ще одне тестування – ми пройдемо. Без проблем. Це нормально. Ми в розпорядженні швейцарської влади.

Якщо в нас буде необхідна кількість гравців, щоб вийти на поле – ми будемо грати. Прийдуть результати, побачимо, які гравці доступні. І вже після цього будемо визначатися з тими, хто гратиме. І Швейцарія, і Україна заслужили залишитися в дивізіоні А Ліги націй. Обидві команди демонструють хороший рівень. Нам грати з дуже сильним суперником. Постараємося викластися на повну.

Перепрошую за технічні проблеми. Сподіваюся, ми зіграємо завтра", – сказав Андрій Шевченко.

Нагадаємо, поєдинок Ліги націй між Україною та Швейцарією відбудеться вже завтра, 17 листопада, на стадіоні в Люцерні. Від цієї зустрічі залежить доля обох команд. Для збереження прописки в елітному дивізіоні "синьо-жовтим" потрібно не програти, або ж програти з різницею в один м'яч, забивши 2+ голи.

Швейцарія – Україна: Шевченко чекає приїзду новачків та отримав дозвіл на незвичне тренування