УКР РУС

Швейцарія – Україна: передматчева прес-конференція Владіміра Петковіча

16 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер збірної Швейцарії Владімір Петковіч поділився очікуваннями від останнього поєдинку Ліги націй проти збірної України.

"Важливо залишитися в дивізіоні А Ліги націй. Ми хочемо й надалі грати проти великих збірних. Виліт також не стане катастрофою. Так може бути цікавіше глядачам, коли команда частіше перемагає та бореться за перше місце. Однак я все ж хочу обіграти Україну та зберегти прописку.

Команда витратила дуже багато сил проти Іспанії, але буде готова до завтрашньої гри. Після фінального свистка в суботу я відразу перемкнувся на Україну. Ми втратили нових футболістів, тому вирішили довикликати ще трьох виконавців.

Швейцарія – Україна: прогноз на матч Ліги націй

Швейцарія адаптовує свій стиль під суперника. З іспанцями нам довелося багато терпіти, часто бігати без м'яча. У поєдинку з Україною буде інша картина, ми зможемо більше грати у справжній футбол. Глибоко оборонятися – це не наша головна стратегія. Ми прагнемо грати конструктивно та домінувати над кожним опонентом.

Україна – хороша команда. Вони сильні фізично, рішучі та неабияк б'ються на полі. А ще прекрасно реалізовують свої моменти. Ми могли виграти в українців перший матч, але віддали очки через власні необов'язкові помилки", – сказав Владімір Петковіч.

Нагадаємо, поєдинок Ліги націй між Україною та Швейцарією відбудеться вже завтра, 17 листопада, на стадіоні в Люцерні. Початок матчу о 21:45. Від цієї зустрічі залежить доля обох команд. Для збереження прописки в елітному дивізіоні "синьо-жовтим" потрібно не програти, або ж програти з різницею в один м'яч, забивши 2+ голи.

Німеччина – Україна: нефартовий вечір відібрав спокій у Лізі націй, клас вирішує все, або Хто послабив удар коронавірусу