УКР РУС

"Швед виглядав чудово", – тренер Селтіка Леннон оцінив дебютний гол українця в Лізі чемпіонів

31 липня 2019 Читать на русском

Наставник Селтіка Ніл Леннон прокоментував переможний поєдинок проти Нимме Калью та похвалив Мар'яна Шведа, який став автором забитого м'яча.

Нагадаємо, один із голів у ворота Нимме Калью в матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів в активі Мар'яна Шведа. Українець класним ударом вже у компенсований арбітром час встановив остаточний рахунок зустрічі (2:0 на користь Селтіка).

Швед забив фантастичний гол у Лізі чемпіонів, яскраво дебютувавши за Селтік

"Ми добре розпочали та забили швидкий гол, що, безумовно, вплинуло на хід гри. Селтік контролював гру, а на останніх секундах нам вдалося забити ще один блискучий гол. Команда могла зіграти ще краще, проте зараз я не можу вимагати від хлопців більшого, ніж вони демонструють на полі.

Швед – про дебютний гол за Селтік: Я дуже щасливий

Ми виглядаємо все краще і краще. Деякі хлопці відпочили, повернулись ще декілька важливих виконавців. Швед виглядав чудово, всі ці фактори дають мені нагоду дивитись з оптимізмом у майбутнє", – цитує Леннона офіційний сайт Селтіка.

Відзначимо, що за сумою двох матчів Селтік розбив Нимме Калью з рахунком 7:0. Наступним суперником шотландців у Лізі чемпіонів 2019/20 стане румунський Клуж.

Топ-30 трансферів наших легіонерів літа-2019: італійський прорив, поповнення в Іспанії та Бельгії, динамівець на Кіпрі