УКР РУС

"Що ти тут робиш?": тренер Миколенка "відправив" шановного колегу на пенсію

4 січня 07:30 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Евертона Шон Дайч поділився очікуваннями від майбутнього матчу своєї команди з Крістал Пелас у Кубку Англії.

У четвер, 4 січня, відбудеться матч 3-го раунду Кубка Англії між Крістал Пелас і Евертоном. На передматчевій прес-конференції у наставника "ірисок" Шона Дайча запитали, чи бачить він себе тренером у віці Роя Ходжсона, якому зараз 76 років. "Ні, абсолютно ні! Щоразу, коли я його зустрічаю, то ставлю одне й те саме запитання: "Що ти тут робиш?"

Драма одноклубника Миколенка – його партнерка втратила органи, гравець розривався між матчами Евертона і лікарнею

Також Дайч дав зрозуміти, що не збирається "зливати" матч Кубка Англії. "Реальність станом на сьогоднішній день така, що АПЛ є для нас пріоритетом. Проте це не означає, що я не поважаю такий турнір, як Кубок Англії. Хочу, щоб мої гравці це розуміли. Я створюю команду з менталітетом переможця.

Наші останні поразки? Рівень гри був хорошим, але травми і дискваліфікації зробили свою справу, і графік матчів позначився на нас. Це очевидно. Але я не збираюся сидіти тут і скиглити через це – всі команди перебувають в однакових умовах", – цитує Дайча ВВС.

"За таке з Мудриком – садити на 20 років": Челсі відпускає несподіваного героя, фаворит Реброва постояв за українців