УКР РУС

Шевченко назвав завдання-мінімум для збірної України на Євро-2020

19 січня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думками щодо перспектив своєї команди на майбутньому чемпіонаті Європи.

"Будемо піднімати планку дуже високо. Завдання на Євро-2020 – вийти з групи. Дуже важливо, щоб провідні гравці були готові на 100%. Я тільки-но завершив дивитися матч Вест Хема, Ярмоленко віддав гольову, це хороший дзвіночок для нас. Я дивлюся за виступами Маліновського, Зінченка.

Шевченко увійшов у топ-20 найкращих тренерів збірних за десятиліття

Вже почали роботу Динамо і Шахтар, інші команди. Мої помічники зараз поїдуть до Туреччини на перегляд кандидатів не тільки для національної команди – будемо дивитися перспективну молодь 15-16 років. Для цього взяли людину в штаб, яка координуватиме роботу молодіжних команд з національною.

У нас хороший, молодий склад. Якщо ми будемо готові добре, гравці будуть в тонусі, без травм – вийти з групи нам під силу. А далі все залежатиме від нашої готовності. Ми скучили за вболівальникам, дуже чекаємо і сподіваємося, що цього року вони повернуться на стадіони. Нам потрібна підтримка і у кваліфікації на чемпіонат світу, і на Євро. Чекаю повернення глядачів на стадіон", – сказав Шевченко у програмі "Головна команда. Різдвяні підсумки".

"Перемоги над Іспанією і Швейцарією не були випадковими": Шевченко – про ЧС-2022, Лігу націй і унікальність Марадони