УКР РУС

Шевченко крутіший за Блохіна, – Уткін

29 жовтня 2020

Відомий російський коментатор Василь Уткін пояснив, чому вважає Андрія Шевченка сильнішим за Олега Блохіна.

"Хто крутіший – Шевченко чи Блохін? Для мене безумовно Шевченко. Я на його гру вже не серцем дивився, а головою розумів, з чого складається його талант. Я не намагаюся їх розставити по місцях, але це просто вже зовсім інше сприйняття.

"Україна віддалятиметься від процвітаючої еліти", – Шевченко категоричний щодо створення Європейської Суперліги

Колись я досить близько спілкувався з Андрієм. Він досі мені максимально симпатичний, хоча ми з ним не розмовляли років... Коли Челсі виграв Лігу чемпіонів, ось тоді я йому зателефонував і привітав (у сезоні 2011/2012 – прим.), адже раніше він грав за цей клуб. Давно це було.

Шевченко зберігає свою органіку. Блохін за темпераментом був злий, а Шевченко дуже органічний, товариський. В цьому є частина усвідомленого іміджу. Ми розуміємо, що у нас працює, а що – ні. Мені цей образ набагато ближчий. Я бачив набагато більше матчів за участю Шевченка, інакше їх сприймав. Але я не хочу виходити за межі власного сприйняття, це не питання істини, це питання переваги.

Я прекрасно розумію, що для людей, які в 1975 році ходили в Києві на стадіон Республіканський (нині НСК Олімпійський – прим.), Блохін, напевно, назавжди залишиться номером 1", – поділився Уткін в інтерв'ю програми В гостях у Гордона.

Соболь пробачив Лаціо вражаючим промахом – італійська преса видихнула з полегшенням і низькими оцінками