УКР РУС

Манчестер Юнайтед здолав Бернлі та очолив АПЛ, Евертон переграв Вулверхемптон, Шеффілд здобув першу перемогу в сезоні

13 січня 2021 Читать на русском

В рамках 18-го та дограванні 1-го туру АПЛ відбулось три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 18-й тур

Шеффілд Юнайтед – Ньюкасл – 1:0

Гол: Шарп, 72 (пен)

Вилучення: Фрейзер, 45 (Ньюкасл) (друга жовта)

Бернлі – Манчестер Юнайтед – 0:1

Гол: Погба, 71

Вулверхемптон – Евертон – 1:2

Голи: Невеш, 15 – Івобі, 6, Кін, 77

До сьогоднішнього дня у топ-чемпіонатах Європи залишилась лише одна команда, яка у нинішньому сезоні не виграла жодного поєдинку – Шеффілд Юнайтед.

"Клинки" у рідних стінах приймали Ньюкасл. Під завісу першого тайму гості залишились у меншості – Фрейзер за три хвилини примудрився отримати дві жовті картки.

Бернлі – Манчестер Юнайтед – 0:1 – відео голів та огляд матчу

У другій половині зустрічі "сороки" тримались до 72-ї хвилини, коли Фернандес зіграв рукою у штрафному майданчику і привіз одинадцятиметровий. Його без особливих проблем реалізував Шарп – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. До кінця матчу "клинки" мали ще кілька шансів, щоб збільшити перевагу, однак реалізувати їх не вдалось.

Шеффілд Юнайтед хоч і залишився останнім у турнірній таблиці, проте таки здобув довгоочікувану першу перемогу. Ньюкасл розташувався на 15-й сходинці першості.

Манчестер Юнайтед на виїзді зустрічався із Бернлі. Гольова засуха у матчі тривала аж до 71-ї хвилини, коли Рашфорд прострілив в штрафний майданчик, а Погба з льоту вистрілив по центу воріт – 0:1. Господарі намагались нав'язувати боротьбу, проте робили це безрезультатно – за увесь матч вони не завдали жодного удару у площину воріт. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу манкуніанців.

Завдяки цій перемозі "дияволи" випередили Ліверпуль на три залікових бали та очолили турнірну таблицю АПЛ, натомість Бернлі залишився на 16-й сходинці першості.

Евертон завітав у гості до Вулверхемптона. У першому таймі команди обмінялись голами – у "ірисок" відзначився Івобі, а у господарів простріл у штрафний майданчик від Аїт-Нурі замкнув Невеш. Суперники пішли на перерву із нічийним рахунком.

На 77-й Гомеш навісив у карний майданчик, а Кін головою замкнув – 1:2. "Вовки" одразу пішли в атаку, прагнучи повернути рівновагу, однак до кінця матчу зрівняти рахунок не змогли. Перемога Евертона – 1:2.

Почеттіно за крок від першого трофею, шанс МЮ на лідерство в АПЛ, старт Реала і Барси в Суперкубку – топ-матчі мідвіку