УКР РУС

Шаран розповів, чому Олександрії не вдалося провести передматчеве тренування на стадіоні Вольфсбурга

19 вересня 2019 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран розповів про підготовку команди до першого матчу в груповому етапі Ліги Європи проти Вольфсбурга.

"Якщо раніше ми грали в матчах попереднього етапу, то тепер на нас чекають поєдинки в групі. Хлопці вже в процесі підготовки до стартового матчу з Вольфсбургом відчули, що рівень змінився. Інформації про суперника дуже багато. Все, що можна було дізнатися, ми дізналися. Разом з помічниками подивилися п'ять матчів Вольфсбурга, а особисто я – три.

Вольфсбург – Олександрія: анонс матчу Ліги Європи

Вважаю Вольфсбург фаворитом нашої групи за всіма параметрами. Ми це прекрасно розуміємо, і тому прагнемо в грі з таким суперником виглядати гідно. Всі мріяли зіграти проти команди такого високого рівня, і ця можливість випала вже в першому матчі групового раунду.

Ми затрималися на півгодини з вильотом із Борисполя, що призвело до певних наслідків. Після прильоту до Берліна сформувалася величезна черга до стійок паспортного контролю. У ній ми витратили багато часу, відстоявши десь годину і 45 хвилин.

Вольфсбург – Олександрія: прогноз на матч Ліги Європи

До речі, в Берліні, виявляється, не можна паркувати автобуси поблизу виходу з будівлі аеропорту, тому наша команда змушена була йти під дощем хвилин п'ять. До Вольфсбурга ми добирались автобусом, а це 220 кілометрів. Вийшло, що в цілому до пункту призначення ми добиралися 14 годин! На превеликий жаль, з цієї причини довелося відмовитися від вечірнього тренування. Замість нього хлопці вирушили в басейн", – цитує Шарана UA-Футбол.

Вольфсбург: ґрунтовний тренер, травмовані зірки та стурбований екс-"динамівець" – Олександрія може гідно стартувати в ЛЄ