УКР РУС

"Шантаж Карпат не пройшов": Козловський оцінив рішення міської ради Львова про передачу землі "левам"

13 лютого 2020 Читать на русском

Президент Руха Григорій Козловський прокоментував новий формат співпраці Львова з Карпатами.

"На сьогоднішній день ми зробили те, про що Карпати лише могли мріяти – міська рада підтвердила, що ми готові створювати народну команду. Але для того, щоб це сталося, ця команда має бути справді народною і не повинна належати олігархам.

Карпати отримають землю від міської ради Львова – клуб повинен виконати певні вимоги

Якщо олігархи відмовляються від цієї команди, їм тяжко чи нецікаво її утримувати, бавитись такою іграшкою, якою є для них Карпати. Ми дали їм хороший пас… Віддавайте печатки у міську раду! Міська рада готова створити народну команду і землю під цю команду надати, і закладати під неї кошти в бюджет.

Більше на цю ситуацію ми ніяк вплинути не можемо, бо наразі у клубу є власники. Депутати ж цивілізовані люди, вони не будуть веслувати човном на Кіпр, аби забрати печатку. Ми чекаємо, дали пас, тепер побачимо, чим все закінчиться. Принесуть печатку чи не принесуть. Вже три тижні несуть.

Львів любив Карпати, любить і буде любити, – Садовий

Шантаж Карпат не пройшов, місто сказало: "Окей, вам тяжко, віддавайте! Ми самі будемо тягнути цю ношу". Карпати не мають належати ні Димінському, ні Козловському, Іванову чи Сидорову. Люди, які тимчасово управляють командою, повинні зрозуміти, що Карпати – не іграшка в руках олігарха і не предмет шантажу. Це народна команда. Була, є і завжди буде народною", – цитує Козловського прес-служба Руха.

"Легіонери хотіли бойкотувати ще наприкінці першого кола": Карпати зсередини – 4-місячні борги, шок і туманне майбутнє