УКР РУС

Шахтар та Мінцифри підписали Меморандум про співпрацю – фанати отримають частинку Донбас Арени, а "гірники" нове лого

8 серпня 2022 Читать на русском

Донеччани спробують ще більше капіталізувати свою впізнаваність на користь України.

Міністерство цифрової трансформації України та футбольний клуб Шахтар уклали Меморандум про співпрацю, повідомляє офіційний сайт "гірників".

Мудрик не перейде в Байєр, – журналіст

Головна мета такого кроку – підтримка українського народу в боротьбі з агресією Росії та подолання її наслідків через національну платформу UNITED24. Шахтар у межах Меморандуму здійснюватиме місію партнера фандрейзингової платформи UNITED24 задля збільшення пожертвувань на підтримку України. Зокрема, клуб має намір сприяти збору пожертвувань у США та їх спрямуванню на офіційні рахунки UNITED24, допомагати в просуванні платформи на міжнародній арені, залучати світову спільноту до співпраці й підтримки українців, а також до публічного висвітлення боротьби з агресією Росії та протидії дезінформації.

"Шахтар – відомий український бренд у Європі й світі, і ми докладемо максимум зусиль, щоб капіталізувати нашу впізнаваність у реальну допомогу, залучити більше коштів на підтримку України", – зазначив гендиректор клубу Сергій Палкін.

Першим проєктом у межах Меморандуму про співпрацю з Мінцифри стане програма Pitch In For Ukraine. Завдяки цьому проекту свій внесок у вигляді благодійних пожертвувань на підтримку українців зможуть зробити футбольні вболівальники по всьому світу. Фанати, які беруть участь у проекті Pitch In For Ukraine, отримають винагороду у вигляді PoP (Pixel of Pitch, або "піксель поля") – частки поля Донбас Арени, домашнього стадіону Шахтаря в окупованому українському Донецьку у форматі цифрового зображення. Також досягнуто домовленості про те, що в матчах групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2022/23 на ігровій формі Шахтаря буде нанесено логотип UNITED24.

Шахтар розгромно програв Ромі на повному Стадіо Олімпіко – атмосфера рівня ЛЧ, один промінь в сирій команді Йовічевіча