УКР РУС

Шахтар – Вольфсбург: онлайн-трансляція матчу 1/8 фіналу Ліги Європи – як це було

5 серпня 2020 Читать на русском

Шахтар розбив Вольфсбург (3:0) у матчі-відповіді 1/8 фіналу ЛЄ. Першу зустріч теж виграли чемпіони України. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу Шахтар – Вольфсбург дивіться на "Футбол 24".

Вирішальна битва за чвертьфінал Ліги Європи. Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Вольфсбург на "Футбол 24", стартує о 19:55. Гру транслював телеканал "Футбол 1". Донеччани отримали в Німеччині солідну перевагу, поклавши 2 виїзні голи, а супернику дозволивши відзначитися лише раз.

Шахтар – Вольфсбург – відео голів

Відтак "вовкам" потрібно було забивати мінімум двічі, аби пройти в 1/4 фіналу, а команді Каштру вистачало і мінімальної поразки 0:1. Відзначимо, що у наступному раунді переможця цієї пари на 99% чекає Базель, який розгромив у першій зустрічі Айнтрахт на виїзді з рахунком 3:0.

Шахтар розгромив Вольфсбург і вийшов у чвертьфінал Ліги Європи: вилучення, дубль Мораєса і 3 голи за 4 хвилини

Шахтар: Пятов (к) – Додо, Кривцов, Хочолава, Матвієнко – Антоніо, Степаненко – Марлос, Патрік, Тайсон – Мораєс

Вольфсбург: Кастелс (к) – Тіссеран, Понграчіч, Брукс – Русільйон, Шлагер, Арнольд, Брекало – Віктор, Вегхорст, Гінчек

Відзначаємо, що ліворуч у захисті вийшов Микола Матвієнко, який весь сезон провів у центрі оборони і тільки після завершення УПЛ награвався у товариських матчах на місці травмованого Ісмаїлі. Позицію центрбека збірної України закривав сьогодні не завжди стабільний Давид Хочолава. У решті все прогнозовано.