УКР РУС

"Шахтар скористається досвідом роботи з Фонсекою": Патрік – про завдання "гірників" та старі принципи Паулу

10 березня 2021 Читать на русском

Півзахисник Алан Патрік високо оцінив колектив Паулу Фонсеки, з яким "гірники" зустрінуться в 1/8 фіналу ЛЄ вже завтра, 11 березня.

"Рома – гарна італійська команда. Знаємо, що вона є міцною фізично. Рома чудово обороняється, в суперника не надто багато вільних зон. Ми маємо план на гру. У Римі слід провести гарний поєдинок.

Рома – Шахтар: Фонсека втратив оборонця на дуель Ліги Європи

Різниця між чемпіонатом України? Гадаю, буде геть інший сценарій гри, адже в чемпіонаті більшість команд проти нас закриваються. Вірю, з Ромою футбол буде інакшим. Суперник вище пресингуватиме, тому в нас з’явиться більше вільних зон для атак. Це міцний колектив, змагається в Італії за найвищі місця. У них великі гравці, великі зірки. Знаємо це, проте, вважаю, слід передусім оцінювати міць команди.

Рома, як і Інтер, діє в три захисники. Римляни люблять використовувати подачі до штрафного, ми маємо бути до цього готові. На передігрових тренуваннях намагаємось максимально підготуватися й нейтралізувати сильні сторони суперника.

Рома – Шахтар: передматчева прес-конференція Паулу Фонсеки – солідні компліменти "гірникам" та кадрова ситуація

Рома Фонсеки і Шахтар Фонсеки? Тактичні зміни є. Як я сказав, вони діють у три центральні захисники, чого в Шахтарі не було. Однак певні принципи є складовими його гри. Гадаю, можемо цим скористатись, адже ми попрацювали з Паулу Фонсекою. Упевнений, проведемо гарний поєдинок.

Буде чудово з ним побачитись, але ця гра є так само важливою, як і інші поєдинки Ліги Європи. Ми зосереджені на нашій меті – вийти до 1/4 фіналу. До того ж попереду лише перший матч, не слід забувати про другу зустріч", – цитує Патріка офіційний сайт Шахтаря з посиланням на Shakhtar News.

"У Шахтаря більше шансів на фінал, ніж у Динамо": Федецький – про жереб ЛЄ, настанову киянам і "лихоманку" Фонсеки