УКР РУС

Шахтар – Динамо – 3:1 – відео голів і огляд матчу

31 травня 2020 Читать на русском

Шахтар переграв Динамо (3:1) в центральному матчі 24 туру поновленої УПЛ. Дивіться відео голів та головних моментів поєдинку Шахтар – Динамо.

Динамо забило перший гол на 19-й хвилині, але арбітри після перегляду VAR скасували взяття воріт – зафіксовано фол Попова проти Степаненка. Нульовий рахунок зберігався до кінцівки першого тайму.

Шахтар – Динамо: онлайн-трансляція матчу УПЛ

На 38-й хвилині кияни все ж вийшли вперед. Цітаішвілі подав у центр штрафного майданчика, а Буяльський головою в падінні переправив м'яч у ворота. Офсайду не було – затримався Додо. Втім, "гірники" дуже швидко відігралися. Тайсон притягнув м'яч партнерам, а Марлос, обігравшись з Мораєсом, з лінії штрафного майданчика пробив чітко під дальню стійку.

На 67-й хвилині Шахтар повів у рахунку. Марлос і Додо розіграли комбінацію на правому фланзі. Мораєс легким дотиком допоміг, а Марлос знову ідеально влучив у кут. А на 74-й хвилині донеччани закріпили перевагу. Маркос Антоніо з Ісмаїлі розігнали контратаку – Ісма відкинув юному хавбеку під удар. Першу спробу бразильця Динамо заблокувало (м'яч відскочив у поперечину), однак Антоніо найкраще зорієнтувався на добиванні.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Шахтаря – 3:1. "Гірники" зміцнюють лідерство, випереджаючи другу Зорю вже на 16 очок. Динамо за додатковими показниками поступається ще й Десні, опускаючись на 4-е місце.

Шахтар здобув вольову перемогу над Динамо і збільшив відрив у результативному матчі УПЛ, залишивши киян на 4-му місці

Шахтар – Динамо – 3:1 – відео голів і огляд матчу