УКР РУС

Шахтар – Динамо: онлайн-трансляція матчу за Суперкубок України – як це було

22 вересня 2021 Читать на русском

Шахтар та Динамо розіграли Суперкубок України 2021. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Суперкубок України
завершено
-

Перенесений на осінь бій між володарями золотого дубля та віце-чемпіонами України всі чекали з особливим нетерпінням. Де дивитися матч Шахтар – Динамо онлайн? Гру показували на oll.tv. Також Суперкубок можна було переглянути на каналі "Футбол 1", де о 20:00 та відразу після гри працювала Студія LIVE. Перша дуель Де Дзербі та Луческу. Іскри летіли вже на прес-конференції тренера Шахтаря. Динамо завойовувало звітний трофей 9 разів. Донеччани брали Суперкубок України у решті 8 випадках. Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Динамо на "Футбол 24", стартував о 21:00. Цей турнір кияни вигравали частіше і в особистих зустрічах (8:5). Команда Луческу продовжує захист титулу, очолюючи таблицю УПЛ. Підопічні Де Дзербі відстають на 3 очки. Уже 3 жовтня принципові суперники зійдуться в новій очній битві – за перше місце Прем'єр-ліги.

Шахтар – Динамо – відео голів

Якщо у "гірників" все передбачувано (у стартіі лімітний мінімум з можливих українців), то Луческу здивував. Насамперед появою в основі Супряги, який зіграв лише 14 хвилин в офіційних матчах за Динамо з травня. Розрахунок на те, що Владислав згадає, як асистував у попередньому Суперкубку? Востаннє український нападник виходив у стартовому складі 6 місяців тому. Відзначимо і повернення Шапаренка, який відновився від пошкодження.

Шахтар розгромив Динамо і завоював Суперкубок України – Де Дзербі переграв Луческу в дебютній дуелі тренерів

Шахтар: Пятов (к) – Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі – Степаненко, Майкон – Марлос, Патрік, Педрінью – Траоре

Динамо: Бойко – Кендзьора, Сирота, Забарний, Миколенко – Сидорчук (к), Шапаренко – Циганков, Буяльський, Де Пена – Супряга