УКР РУС

Шахтар – Реал: Зідан втратив контроль над роздягальнею і має бунтівників

30 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер Реала Зінедін Зідан має серйозні проблеми перед матчем з Шахтарем у Лізі чемпіонів, і не лише кадрові.

Королівський клуб потрапив у патову ситуацію. "Бланкос" набрали лише 1 очко з 9 можливих у трьох останніх турах Ла Ліги. Зі старту сезону Мадрид програв три поєдинки – стільки ж, як за всю минулу кампанію. Атлетіко серйозно відривається, а захист чемпіонського титулу ризикує перетворитись у гучне фіаско. Утім команда страждає не лише через ігрові проблеми. Схоже, тренеру дошкуляють кілька бунтівників.

Шахтар – Реал: Зідан втратив 4 гравців основи на матч ЛЧ, але взяв до України 2 дебютантів і Луніна

"Зідан не може знайти себе у конфліктній роздягальні. Зараз чимало гравців воюють за власні рахунки. Вони більше хвилюються через контракти і травми... Зізу бачить, що деякі футболісти обурюються, коли їм оголошують стартовий склад. Він втратив контроль над роздягальнею, і визнає це сам. Йому дуже складно виправити ситуацію", – розповідає журналіст Cadena SER Антон Меана.

Нагадаємо, що у Лізі чемпіонів Реал наразі виправляє стартовий провал. Після ганебної поразки від Шахтаря мадридці здобули 7 очок – дві перемоги над Інтером і нічия з Борусію М. "Бланкос" випереджають "гірників" на три очки.

Зідан: Матч проти Шахтаря – найважливіший у групі