УКР РУС

Шахтар – Манчестер Сіті: післяматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

24 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека поспілкувався з журналістами після поразки від Манчестер Сіті в 3 турі групового раунду Ліги чемпіонів.

"Головне, що мені не сподобалося, – 3 пропущені голи. Ми намагалися добре грати, особливо в другому таймі. Втім, потрібно розуміти, що проти Манчестер Сіті продемонструвати хороший футбол важко. Враховуючи їхні командні дії та індивідуальний рівень гравців, ми не могли показати свою гру.

Шахтар – Манчестер Сіті – 0:3 – відео голів та огляд матчу

Сьогодні було неймовірно складно. Навіть якби були Марлос і Тайсон – проти Манчестер Сіті все одно було б дуже важко грати. Не можу сказати, що з ними результат був би кращим. Ті футболісти, які вийшли на поле, старалися, повністю викладалися у грі. Деяким з них банально бракує досвіду, їм ще потрібно вдосконалюватися.

Перехід на гру з 5 захисниками? Тактичну схему я точно не змінюватиму. Потрібно робити висновки не по одному матчу. Ідея зіграти з 5 захисниками – цікава, але я навіть не задумувався, щоб використовувати її на постійній основі.

Манчестер Сіті розгромив Шахтар у матчі Ліги чемпіонів на виїзді, але шанси залишаються

Шанси на вихід далі? Наша ціль – вигравати в наступних матчах. Ми повинні жити поступово, йти крок за кроком, просто намагатися виграти кожну наступну гру. Рахувати шанси – це занадто складно і непотрібно.

Ісмаїлі? Медична служба зуміла поставити його на ноги. Йому стало краще, тому сьогодні він вийшов на поле.

Шахтар – Манчестер Сіті: післяматчева прес-конференція Хосепа Гвардіоли

Дуже дякую вболівальникам, які сьогодні фантастично підтримували наших футболістів. Це було неймовірно. Передаю вдячність від всієї команди", – сказав Фонсека.