УКР РУС

Шахтар – Ліон: вирішальний матч "гірників" у Лізі чемпіонів може відбутися у Львові

28 листопада 2018 Читать на русском

Виконувач обов'язків директора Арени Львів Юрій Майборода припустив, що матч 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким Шахтарем і французьким Ліоном відбудеться у Львові, а не в Харкові.

"Буквально щойно я отримав дзвінок із ФФУ. Мене запитали, чи готова Арена Львів прийняти матч Шахтар – Ліон. На це й відповів: "Так, ми зробимо все можливо, щоби Шахтар тут зіграв, але для цього потрібно постійно опалювати, щоб газон був у максимально придатному стані".

В Україні ввели воєнний стан: як це може вплинути на футбол

Будемо це робити, якщо Шахтар погодиться це оплатити. Але прямих перемовин із клубом не було. Нібито завтра приїде хтось із їхньо агрономічної служби подивитися на поле. Можливо, завтра щось зміниться – а раптом їм поле не підійде. Але наразі ситуація ось така", – розповів Майборода в коментарі Tribuna.com.

Нагадаємо, що напередодні УЄФА переніс матч Ворскла – Арсенал у Київ через запровадження воєнного стану в Україні. Відразу після цього з'явилися чутки, що поєдинок Шахтаря проти Ліона не відбудеться в Харкові, оскільки Харківська область входить до списку регіонів, у яких ввели особливий режим.

Президент Ліона Жан-Мішель Ола не впевнений, що команда прилетить у Харків через воєнний стан. Матч 6-го туру Ліги чемпіонів Шахтар – Ліон мав відбутись на харківському ОСК Металіст. Зустріч запланована на 12 грудня.